SÆSONBUFFET - Gældende fra 16. maj til 7. juli, 2024
Forret buffet
- Bagt laks med variation af asparges i mungbønner, quinoa og cous cous hertil hollandaise creme
- Møllekroens kølige rejer a la pil pil med grillet piment og masser af sommergrønt
- Sprængt svinemørbrad med hjertesalat, ærtepuré med mynte og bælgærter hertil rygeostcreme
- Surdejsbrød med grahamsmel og ostebaguettes med durum og rucola
Tilkøb forret: Bruschetta med tomat, olivenolie og parmesan + kr.20,-
Hovedret buffet
- Kalv glaseret med fennikelfrø, koriander og barbecue, hertil tomatiseret kalvesky med balsamico
- Citronmajskylling paneret i gremolata med et hav af urter
- Løvstikkekogte nye kartofler
- Moderne kartoffelsalat anno 2024 med sennepsdressing, tilsmagt med dild og ramsløg
- Salat med syltede rabarber, radiser, fetaost og rabarbervinaigrette tilsmagt med kørvel
- Tarte flambée med forårsløg, courgette, basilikum og Gammelknas
- Ristet blomkål og romanesco med rispasta i olivenolie, solsikkekerner, edamamebønner og grønne Nocellara oliven
Tilkøb hovedret:
- Limousine kvæg fra Kildegaarden i stedet for kalv + kr.25,-
- Ibericokrone (spansk sortfodsgris) + kr. 35,-,
- Lammeculotte med salsa verde + kr. 24,-,
Dessert buffet
- Fromage af kærnemælk fra Øllingegaard på bund af konditorens mandelkammerjunker med et lag broken gel af jordbær og ribs
- Sandwich is med valnøddecookies heri hyldeblomstparfait
- Rødgrødskompot, hertil karamelliserede sesammandler, hvid chokolade samt små marengskys
Tilkøb dessert:
- 2 lækre oste med kumquats syltede nødder, oliven, kiks og hjemmebagt knækbrød +kr.38,-
Priser u/h
Hele buffeten 358,-
Forret og hovedret 318,-
Hovedret og dessert 308,-
Hovedret 268,-
Overstående priser er pr. couvert.
Børn under 12 reduceret pris.
u/h = ud af huset
Generelt info om denne buffet:
- pdf-brochure
- Praktisk info til køkkenpersonale
Gode vine til denne buffet
Hvidvin: Hillgrove Creek Chardonnay, Pris v/1fl. kr. 90,- / tilbud 6fl. kr. 450,-
Rødvin: Les Bechets, Pris v/1fl. kr. 85,- / tilbud 6fl. kr. 425,-
Dessertvin: Moscato, Cala del Mar, Pris v/1fl. kr. 70,- / tilbud 6fl. kr. 360,-
Levering: Levering minimum 10 voksne couverter. Afhentning minimum 10 voksne couverter, Prisen er ekskl. leveringsomkostninger.
Betaling: Faktura medfølger maden. Beløbet kan overføres eller afregnes med dankort på Møllekroen
Vigtig info: Ovn og kogeplade er nødvendigt til denne buffet. På varme dage anbefales køleskab til salat/dessert.
Husk: Skærebræt og skarp kniv - gryde - saucekander - brødkurve - ta' bestik
Se andre gode tilbud: